Olen tehnyt aiemmin vain mintun makuisia popseja. Nyt tarjolla oli lisäksi vaniljan ja mansikan makuisia palleroita. Kiitoksia siskolleni pyörittelystä ja koristelusta :)

perusohje kaikkiin (cookie)popseihin:

1 pötkö esim. Dominoita
n. 2 rkl vaniljatuorejuustoa
päälle esim. suklaata ja muita haluamiasi koristeita

Murskaa keksit. Sekoita joukkoon vaniljatuorejuusto ja pyörittele haluamasi kokoisiksi palloiksi. Jos pallo ei pysy koossa, lisää seokseen hieman tuorejuustoa. Laita pallerot hetkeksi jääkaappiin kylmettymään. Sulata suklaa ja kuorruta pallerot sillä.

muunnokset:

Kuvissa olevista popseista vihreät on tehty ovat mintun makuisista, valkoiset vaniljan ja vaaleanpunaiset mansikan makuisista Domino-kekseistä. Eri makuisia popseja saa siis käyttämällä erimakuisia täytekeksejä.

kuorrutteesta:

Käytin näissä popseissa valkosuklaata, jota värjäsin tavallisilla pastaväreillä. Pastavärejähän ei suositella suklaan värjäämiseen, mutta olen ohittanut ohjesäännön muutamia kertoja. Suklaa on kestänyt värjäämisen ihan hyvin ja lopputulos on ollut ihan hyvä. Ei tosin kannata odottaa samanveroista värisävyä mitä esim. kermaa tai sokerimassaa värjätessä.

Värjäsin vaaleanpunaisen Wiltonin Pink-pastavärillä ja vihreän muistaakseni Wiltonin Kelly Green-pastavärillä (tai Leaf Green -värillä tai molemmilla).