Nämä kaksi kakkua menivät Yhteisvastuukeräyksen kerääjien kiitostilaisuuteen. Samaan tilaisuuteen menivät myös enkeli-piparit.

Ensimmäisessä kakussa on Yhteisvastuukeräyksen logo:

Toisessa kakussa on keräyksen tämän vuoden "slogan" eli Arkienkeli:

Keräyksen ulkomaan kohteena on tänä vuonna Haiti, joten täytteeksi toivottiin jotain trooppista/karibialaista.

Logo-kakun tiedot: 5 munan pohja, kostutus ananas-mandariini -mehulla. Toisessa välissä papaija-lime -hillo + diplomaattikreemi ja toisessa mangohillo + d.kreemi. Eristeenä normi sokerikreemi. Päällys Dr.Oetkerin valkoinen marsipaani, logo punaiseksi värjättyä marsipaania.

Arkienkeli-kakun tiedot: 6 munan pohja, kostutus ananas-mandariini -mehulla. Toisessa välissä papaija-lime -hillo + d.kreemi ja toisessa passionhedelmähillo + d.kreemi. Eristeenä normi sokerikreemi. Päällyst Dr.Oetkerin valkoinen marsipaani. Enkeli maalattu pastavärillä (sinisen, mustan ja valkoisen värin sekoitus) erilliselle enkelin muotoon leikatulle levylle. Alkuperäinen mallina ollut enkeli löytyy täältä.

OMAT KOMMENTIT:

Kakkujen yksinkertaisuudesta huolimatta olen kerrankin melko tyytyväinen niihin   Logosta tuli tunnistettava ja enkelin maalaaminen onnistui yli odotusteni (maalaaminen on yleisesti ottaen osa-alue, joka vaatii kehittymistä...). Maalaamista helpotti myös se, että alkuperäinen enkeli on maalattu "epätasaisesti".

En ollut aiemmin kokeillut käyttämiäni hilloja (Jam It -merkkisiä, saa ainakin Prismasta) ja vähän säikähdin niiden makeutta. Pelkäsin, että lopputulos olisi aivan liian makea, mutta juuri saamani tiedon mukaan pelko oli turha :) Kakut olivat kuulemma olleet hyviä ja diplomaattikreemi pidettiin jälleen. Maistaessani hillojen ja kreemin yhdistelmää yllätyin itsekin, kuinka ihanalta se maistui! Olen nimittäin tosi kranttu hillojen suhteen.. Uskallan siis tulevaisuudessa surutta käyttää erilaisia hilloja diplomaattikreemin kanssa.