Kakun mallina oli tiettävästi polttarisankarin lempipöytäliina. Sankari siis pitää retroliinoista, josta tuli toive kakun aiheeksikin.

Pohja oli 5 munan tumma kakkupohja, kostutus Minttu Frezzalla, eristeenä kaakaosokerikreemi. Täytteenä oli Hellapoliisin Marianne-mousse (ks. Guitar Hero -kakku). Päällystä on marsipaania. Valkoinen marsipaani on sävytetty vaaleammaksi. Ruskean marsipaanin tein tällä kertaa Kinuskikissan ohjeella, jossa vaivasin valkoiseen marsipaaniin kaakaojauhetta.

OMAT KOMMENTIT:

Täytteestä: Täytteeseen tulee ohjeen mukaan siis Marianne-suklaalevy. Korvasin sen levylla Fazerin Sinistä ja valmiilla pussillisella Marianne-Crushia.

Suklaamarsipaanista: Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Ensinnäkin väristä tuli paljon kauniimpi  kuin mitä olen saanut sekoittamalla eri värisiä marsipaaneja keskenään. Ja ainakin Wiltonin ruskea pastaväri on todella laimeaa, joten sitä saisi laittaa puoli purkkia saadakseen saman lopputuloksen. Kaakaojauhe antaa ihanan suklaisen maun ja peittää marsipaanin ominaismakua alleen. Ehdottomasti parhaimman makuista marsipaania, mitä olen koskaan syönyt!

Sävyä saa säädeltyä kaakaojauheen määrällä. Sain tämän tumman värin sekoittamalla noin 400g valkoista marsipaania ja noin 0,75 dl kaakaojauhetta (EI siis kaakaojuomajauhetta). Loppuvaiheessa lisäsin myös noin ruokalusikallisen vettä pehmeentääkseni massaa hiukan.

Kuviosta: Kuvio on graafisen yksinkertainen ja näyttävä, mutta yllättävänkin vaikea toteuttaa. Siihen nähden ihan jees lopputulos.