1248281369_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248281343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Selasin joskus veljen tyttöystävän kanssa kakkublogeja ja hän ihastui mm. Eben paisley-kuvioiseen rusettikakkuun. Pidin itsekin kakusta valtavasti, joten halusin yrittää jotain sen tyyppistä. Ihan en Eben kakun tasolle yltänyt, mutta mestarilta on hyvä ottaa mallia omaan harjoitteluunsa Cool Kakku tuli siis 19-vuotis syntymäpäiväksi.

POHJA JA TÄYTE: Tumma kääretorttulevy (5 munan), jonka leikkasin neljään osaan ja kokosin muoviseen irtokarkkilaatikkoon. Täytevälejä tuli siis kolme. Täytteenä oli jälleen Marianne-täyte.

PÄÄLLYS: Eristeeksi kakun ja päällystän väliin laitoin suklaavoikreemiä. Päällys on vaahtokarkkimassaa, sillä sankari itse toivoi sitä. Tällä kertaa massa ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä käytin erilaisia vaahtokarkkeja kuin mitä aiemmin.

KORISTEET: Rusetti ja nauhat ovat valkoista marsipaania, jonka värjäsin siniseksi. Alun perin tarkoituksenani oli yrittää tehdä samanlainen ruusuke kuin mitä Ebellä, mutta en ehtinyt. Kuviot pursotin pikeerillä. En ole siis käyttänyt aiemmin pikeeriä ja se näkyy Kieli ulkona Eikä pikeerikään onnistunut kunnolla, oli lopulta kuitenkin liian lötköä ja pursotusaukko liian suuri, mutta en jaksanut ottaa tästä sen suurempaa ressiä. Pikeerin oli myös tarkoitus olla mustaa, mutta värjääminen ei onnistunut ja lopputulos oli harmaa. Harmaa kuitenkin sopii mielestäni tähän hyvin ja vielä paremmin sen jälkeen, kun suihkauttelin helmiäistä päälle.

MUUTA: Sankari itse vaikutti tyytyväiseltä kakkuunsa. Kakku myös maistui hyvältä, joten siinähän ne tärkeimmät :)