Kotimaa-lehdestä pyydettiin, josko voisin tehdä heille kansikuvakakun. He tekivät juttua suuriin ikäluokkiin kuuluvista kirkon työntekijöistä ja kakun piti liittyä asiaan. Sain tarkat ohjeet kakun tekstistä ja kuvasta sekä värimaailmasta. Lehti ilmestyi tänään torstaina 18.2.Tässä kuva lehden kannesta:

Tein kakusta toiveesta kuitenkin ihan syötävän, vaikka sen ensisijainen tarkoitus oli puhtaasti kuvauksellinen. Pohjana oli 6 munan vaalea kakkupohja, kostukkeena mansikkamehu. Täytteenä oli mansikkahillo ja diplomaattikreemi, niin kuin on tupannut olemaan kaikissa muissakin viimeisen viikon aikana tekemissäni kakuissa :) Eristekerroksena oli mansikkasokerikreemi.

Päällystä ja helman pallerot ovat shampanjan väristä sokerimassaa. Väriä on kuitenkin hankala huomata kuvista. Kirjaimet ovat punaista sokerimassaa. Päällystin aluslautasen samalla punaisella. Tomutin molemmat punaisella metallinhohtoisella efektisävyllä. Kirjaimet tein vartavasten hankkimillani uusilla kirjainmuoteilla. Kirkko on suklaamarsipaania ja ristin piirsin mustalla elintarviketussilla.

Toimituksesta tuli palautetta, että kakku oli ollut juuri sellainen, mitä olivat halunneetkin. Hyvä niin, koska tottakai kakun tekijä "hieman" stressaa tällaisia kansikuvajuttuja Ja ilman muuta olin innoissani, kun sain toteuttaa tällaisen erilaisen kakkuprojektin.