En olekaan laittanut pitkään aikaan tarvikepäivitystä. Syy on se, etten ole hankkinut viime aikoina juurikaan uusia tarvikkeita. Lähinnä olen hankkinut niitä yksitellen ja osa hankinnoista on ollut mielestäni "merkityksettömiä" yleisen mielenkiinnon kannalta.

Laitan totuttuun tapaan jokaisen tuotteen yhteyteen linkit tasapuolisesti kaikkiin niihin kotimaisiin leipomistarvikekauppoihin, joissa kyseistä tuotetta myydään. Haluan tällä tavalla helpottaa osaltani tuotteiden hintavertailua.

Nämä piparisetit ostin poikkeuksellisesti Tiimarista, koska niistä sai reilun alennuksen:

Niin kuin näkyy, kumpikaa näistä muottiseteistä ei ole kovinkaan laajasti tarjolla eri verkkokaupoissa.

 

UllanUnelmassa oli loppukeväästä shokkitarjouksia, joista yksi oli tämä Wiltonin telaleikkuri. Hintaa sillä oli vaivaiset 5 €. Olin haaveillut leikkurista pitkään, vaikka nyt olen huomannut, etten jaksa kaivaa sitä esille, kun tehtävänä olisi vain pari nauhaa :) (Kuva on Wiltonin.)

HUOM! Mikäli joku on kiinnostunut tilaamaan tällaisen leikkurin, kannattaa ehdottomasti vertailla kauppojen hintoja. UllanUnelmassa leikkuri näyttää olevan edelleen tarjouksessa 9,90 € eikä normaali hintakaan ole kuin 19,90 €. Kallein leikkuri on Confetissa, peräti 35,90 €! Melkoinen ero siis. Muissa liikkeissä hinta on tuossa välissä, Bake and Party ei myy leikkuria laisinkaan.

Hinnat: Confetti, Kakkusankarit, Leipurin putiikki, UllanUnelma