Voitin tällä leivonnaisella SLY-tapaamisessa olleen pienimuotoisen kilpailun parhaasta leipomuksesta. Ohje löytyy jo kertaalleen blogistani, mutta vähän erikoisessa muodossa, joten laitan sen uudestaan tähän.



Ohje on otettu suoraan Nasuttajalta. Tämä oli ensimmäinen "hittituotteeni", jolla aloin niittää mainetta leipurina. Varma valinta juhliin kuin juhliin!

Pohja:
4½ dl sokeria
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1½ tl vanilijasokeria
3 tl leivinjauhetta
4½ rkl vaaleaa kaakaojauhetta
225 g margariinia
2 dl vettä
3 munaa


Kinuski:
125 g voita
1 dl sokeria
½ dl siirappia
2 dl kermaa


Päälle:
1 levy (200g) suklaata
4 rkl öljyä
Dajm-rakeita


Pohja: Sekoita kuivat aineet. Sulata rasva kattilassa, lisää vesi ja kiehauta. Sekoita kuivat aineet ja vesi-rasvaseos puuharukalla. Lisää munat. Paista pellillä leivinpaperin päällä 175 asteessa n. 20 min.

Kinuski: Valmista kinuskikastike. Keitä kaikkia aineta n. 20 min. tai kunnes seos sakenee. Levitä kastike jäähtyneen kakun päälle.

Päällys: Sulata suklaa ja lisää siihen öljy. Levitä suklaa jäähtyneen kinuskin päälle. Koristele Daim-rakeilla.