Ks. edit kirjoituksen lopussa (lisätty 7.2. klo 18.50)

Päätin joskus, että aloitan blogin vasta sitten, kun keksi sille mielestäni tosi nasevan nimen. No onneksi en odottanut tai olisin saanut odottaa näihin päiviin asti

Mietin tässä jo jonkin aikaa, että vaihdanko nimen vai enkö vaihda. Siitä kun koituu ylimääräistä säätämistä. Mutta päädyin nyt vaihtamaan, koska herkku -alkuisia blogeja on vaikka muille jakaa. Lisäksi tämä uusi blogin nimi on mielestäni helposti muistettava, perisuomalainen sana, joka viittaa myös nimeeni.

Blogini uusi nimi on siis LeivinLiina. Osoite säilyy samana.

Olen lähettänyt ja lähetän viestiä nimenmuutoksesta niille blogilistoille, joissa tiedän blogini olevan. Mikäli jostain syystä en ole huomannut kaikkia listoja, olisitko ystävällinen ja vaihtaisit listaasi uuden nimen. Kiitos

EDIT. Tein blogiin muutamia muutoksia. Lisäsin blogilistaan monta uutta mielenkiintoista blogia. Tein lisäksi "maistiaisikkunan blogiini", josta saa nopeasti paremman käsityksen blogini sisällöstä. Muokkasin lisäksi vasemmassa yläkulmassa olevaa esittelytekstiäni.

Muita muutoksia: Vasemmassa laidassa on uutuutena Sivut-kohta, jossa on linkkejä. Blogini olisi muuten liian täynnä bannereita ja linkkejä, joten siirsin leipomiskaupat ja niksivustot omien linkkiensä taakse. Samalla lisäsin myöskin uutuutena linkkilistan ulkomaisista leipomissivustoista.