Kakku meni 30-vuotisjuhliin, joissa oli järjestetty kakkubuffet. Samoihin juhliin menivät myös keltainen röyhelökakku ja suklainen täytekakku.

Pahoittelen epätarkkoja kuvia, oli jälleen kiire kuvaamisen kanssa.

KAKUN TEKNISET TIEDOT:

pohja:
6 munan vaalea kakkupohja erilaisiksi paloiksi leikattuna

kostutus:
sokerivesi

täyte:
Banoffee Curd
kermavaahto

eriste:
normi sokerikreemi

kuorrutus:
marsipaania ja sokerimassaa

Musta sokerimassa on valmiiksi värjättyä. Violetin värjäsin violetilla pastavärillä. Violetin päällikerroksen alle laitoin ensin yhden kerroksen marsipaania.

OMAT KOMMENTIT:

Kakusta oli tulla katastrofi, sillä aikaa oli rajallisesti. Siihen nähden kuinka katastrofaalista lopputulosta odotin, kakusta tuli ihan ok. Katsoin vinkkejä Cakes and Sugarcraft -lehdestä ja olisin halunnut kakun näyttävän enemmän lehdessä olleelta kakulta. Olen tyytyväinen noihin "metallilenkkeihin", sillä olin aivan varma, että joko ne tai niissä olleet "hihnat" murtuvat ennen kuin ehtivät tarjolle. Ehjinä pysyivät :)

Kokeilin ensimmäistä kertaa tuota Banoffee curdia (Confetista). Maku ei vakuuttanut ainakaan suoraan purkista maistettuna. Kun maistoin itse kakkua, lautasella oli viittä muutakin kakkua, joten maut menivät sekaisin enkä erottanut Banoffee Curdin makua. Täytyy kokeilla vielä uudestaan johonkin normikakkuun, josta maun maistaa kunnolla.

Jonain päivänä haluan kuitenkin vielä tehdä täydellisen (tai ainakin lähes) käsilaukkukakun. Tämä oli hyvää harjoittelua ;)