EDIT 18.5.

Järjestyksessä kolmanteen blogini arvontaan osallistui 101 henkilöä. 100 osallistujan raja rikkoutui siis ensimmäistä kertaa, wuhuu! Arvontakoneena käytin random.org -sivustolta löytyvää List Randomizer -konetta. Kone arpoi voittajaksi seuraavan henkilön:

Heluna Piimäsuille-blogista

Paljon onnea Helunalle!

Voittaja valitsi palkinnoksi leivonta-aiheisen paketin, joka sisälsi seuraavaa:

  • serviettejä
  • Wiltonin kukkamuottisarja
  • Dr.Oetkerin valkoinen marsipaania
  • Brunon retro-muffinivuokia
  • Dr.Oetkerin Kesäkukka-koristekuvioita
  • kortti

 

Lisäksi haluan kiittää niistä runsaista ja ihanista kommenteista, joita olitte jättäneet. Oli ilo huomata, että blogissa käy monenlaista tallaajaa.

Kommenteissanne mainittiin muutamaan kertaan, että tavastani laittaa postauksen loppuun omat kommentit pidettiin. Olin positiivisen yllättynyt siitä, sillä olen miettinyt, onko se ihan turhaa. Itse pidän selkeistä kokonaisuuksista, jotka on helppo hahmottaa. Siksi haluan kertoa ensin neutraalisti kakun tms "tekniset tiedot" ja mahdolliset tekovaiheet. Eli tärkeimmät tiedot olisivat oma kokonaisuutensa. Sitten omissa kommenteissa voin runoilla niin paljon kuin haluan ja morkata tai kehua tekeleitäni rauhassa ilman, että olennaiset tiedot hukkuvat jonnekin sinne joukkoon. Omat kommentit (ts. höpinät) voi lukea jos jaksaa. Tieteellisessä (teologisessa) tekstissä omat kommentit olisi sijoitettu alaviitteeseen :) Tätä tapaa siis kannattaa näköjään edelleen jatkaa.

Seuraava arvonta koittaa viimeistään silloin, kun blogi täyttää 2 vuotta tai laskurissa tulee 100 000 täyteen Siihen saakka näkemisiin Arvonnasta!