Halusin kokeilla DrOetkerin koristelutuubeja. Lopputulokseen en ole laisinkaan tyytyväinen, mutta tietääpä jatkaa harjoituksia. Mietin, että kehtaanko laittaa näitä edes ollenkaan tänne blogiin.

Violetti, sininen, vaaleanpunainen ja valkoinen ovat Princess Lillifee -kimallegeelejä.

Vihreä ja keltainen ovat värillisiä koristelugeelejä.

Punainen on punaista koristelugeeliä.

Reunat tein Pandan tummalla suklaalla.

Valkoisen kukkasen keskellä on lisäksi Princess Lillifee -koristekuviopurkista yhtä sorttia. Samaa sorttia on hiukan myös violetin kukkasen keskellä. Vaaleanpunaisen kukan ruskea keskusta on suklaata. Sinisen ja violetin kukan keskustaan ripottelin sokeria.

OMAT KOMMENTIT:

Aloittaessani koristelun muistin samantein mm. Eben valittaneen, että nuo geelit ovat tosi paksuja. Se pitää kyllä täysin paikkaansa. Niitä ei saanut sellaisinaan leviämään kauniisti. Kimallegeelit olivat notkeampia, mutta niitäkään ei saanut levitettyä tasaiseksi. Vihreää, keltaista ja punaista geeliä laimensin hiukan vedellä. Mutta niin kuin vihreästä kukasta näkyy, jälki jäi kuivuessa laikkuiseksi. Punainen geeli ei muuten vain tuntunut tykkäävän vedestä.

Vihreä ja keltainen väri + muut samaan pakettiin kuuluvat värit muistuttavat enemmän normisokerikuorrutetta kuin geeliä. Paremman jäljen ja lopputuloksen mielestäni saa, kun tekee pikeerin ja värjää sen itse.

Lisäksi harmitti se, että piparin pohja kuulsi läpi kimallegeelien alta. Ne vaatisivat varmaankin alleen valkoisen pohjan, jolloin väri pääsisi paremmin esiin. Noissa ottamissani kuvissa läpinäkyvyys ei näy juurikaan paitsi ehkä tuossa valkoisessa kukkasessa.

Sen sijaan olin tyytyväinen tuohon vaaleanpunaiseen koristerakeeseen. Se sopi tosi kivasti tähän koristelutarkoitukseen.

Tarkoitukseni oli kokeilla värjätyn sokerin käyttöä koristeena. Törmäsin jossain blogissa jokin aika sitten vinkkiin, että sokeria voi värjätä tomuväreillä. Kokeilin sokeria kuitenkin ensin valkoisena enkä ollut tyytyväinen siihen, miten se käyttäytyi geelien pinnalla. Mielestäni se suli liikaa eikä lopputulos ollut sellainen kuin mitä olisin toivonut. Siksi en jaksanut enää ruveta säätämään sokerin värjäämisen kanssa.