Tällainen hempeähkö kakku meni virkeän keski-ikäisen miehen synttärikakuksi Jouduin tekemään kakun vähän ennakkoon, koska itse en ollut enää paikalla sen syömispäivänä. Pursotin kakun valmiiksi, tein koristeet ja kerroin, miten koristeet asetellaan kakun päälle. Sankarin vaimo sitten asetteli koristeet paikoilleen. Kakusta otettiin pyynnöstäni myös kuva kännykällä. Kiitos kovasti koristelijalle ja kuvan ottajalle!

(kuva kadonnut)

Pohjana on neljä kääretorttulevyä (sopivan kokoisiksi leikattuina). Välissä on mansikkahilloa ja diplomaattikreemiä, kostutus sokerivedellä. Pursotukset ovat Flora Vispiä ja väriltään hennon vihreät. Koristeet ovat marsipaania ja itsetehtyjä, lisänä valkoisia ja vihreitä sokerihelmiä.

Halusin koittaa monessa blogissa näkemääni eräänlaista röyhelöpursotusta, mutta ei oikein onnistunut kunnolla. Tylla oli vähän liian pieni. Vaniljakreemijauhe oli myös loppu, joten en saanut niin kestävää pursotusjälkeäkään, mitä tässä olisi tarvinnut. Mutta onpahan vähän eri näköinen kuin aiemmat pursotukseni.