Täyte on Hellapoliisin. Alkuperäinen, hiukan tästä eroava resepti, löytyy täältä. Kuuden munan kakkuun tämä ainakin on sopiva määrä täytettä. Jos teet pellillisen (yhteensä siis kolme kääretorttulevyä päällekkäin), tee kumpaankin väliin oma annoksensa.

1 pss Fanipaloja (tavallinen tai toffee)
1 Fazerin Sininen-suklaalevy
2,5 dl Flora vanillaa
200 g vaniljatuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria

Leikkaa veitsellä Fanipalat pieniksi paloiksi. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa puolen minuutin jaksoissa kokeillen välillä onko se sulanut. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon vaniljatuorejuusto ja vaniljasokeri. Jaa seos kahteen osaan, sekoita toisen joukkoon sula suklaa. Jos et tahdo niin makeaa, laita vain puolet suklaan määrästä.

Alkuperäisessä ohjeessa kyse on jälkiruoasta, jolloin kahta seosta ja Fanipala-murskaa käsketään laittamaan kerroksittain. Kuuden munan kolmeen osaan leikatussa kakussa seokset voi laittaa eri väleihin ja ripotella Fanipaloja kummankin seoksen päälle. Kun tein kääretorttulevyillä, levitin ensimmäiseen väliin ensin toisen seoksen, ripottelin murskan ja sitten laitoin toisen seoksen siihen päälle. Siihen päälle sitten kakkulevy ja toiseen väliin sama juttu samalla tavalla. En tiedä, onko välttämätöntä laittaa täytteet noin, mutta hyvä siitä ainakin tulee :)