Monilla leipomissivustoilla on vähän väliä erilaisia arvontoja ja kilpailuja. Niin on myös tässä blogissa. Ensimmäinen arvonta on sen kunniaksi, että laskurissa meni 1000 "käyntiä" (oikeasti 1000 sivulatausta) rikki. Tosin siitä on jo hetki, mutta eisse mitään.

Ensimmäisenä palkintona on seuraava paketti (arvo n. 12-13€):

1241977618_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • Iloleipurin silikoninen jääpala/suklaamuotti. Monikäyttöinen. Sillä voi paistaa tai pakastaa. Kestää lämpötiloja +220 asteesta -40 asteeseen.
  • Fazerin Marianne Crush -rouhetta 150g. Laita esim. jäätelön sekaan, käytä leipomisessa tai syö vaikka suoraan.
  • 2 pussia Günthartin Back & Decor hopeakuulia (K-Supermarketit ainakin myyvät kyseistä sarjaa). Näilläkin voi koristella jäätelöannoksia, mikäli ei tule laitettua niitä leivonnaisiin. Tai koristele vaikka voileipä tai puuro näillä, tulee vaihtelua tavanomaiseen.

Osallistuminen tapahtuu seuraavasti:

Keksi kakkuaihe. Eli millaisen kakun haluaisit joskus nähdä näillä sivuilla. Kirjoita aihe kommenttina tähän arvontakirjoitukseen. Liitä samalla mukaan yhteystietosi.

Mutta koska kyse on ensimmäisestä arvonnasta ja olen lempeä ihminen, ei haittaa, vaikka et keksisikään kakkuaihetta. Sitten vain laitat pelkät yhteystietosi kommenttina. Sähköpostiosoite riittää siis hyvin. Sehän ei näy julkisesti tuossa, jos laitat sen sähköpostille varattuun kenttään (mikä on suositeltavaa).

Osallistumisaikaa on aina su 24.5. klo 23.59 saakka. Sen jälkeen arvontakone arpoo tuon paketin kaikkien osallistuneiden kesken. Sitten otan yhteyttä voittajaan Hymy

Kaikki vain innolla mukaan Cool


PS. Voi olla, että jokin saaduista ideoista näkyy joskus valmiina kakkuna täällä (kera idean isän/äidin nimen) Silmänisku