Olin suunnitellut tätä valmistujaisjuhlien kakkua jo pari vuotta. Kakussa on vaikutteita eri lähteistä. Ramppikuume oli lopulta kuitenkin niin suuri, että piti yksinkertaistaa lopputulosta melkoisesti suunnitellusta.
KAKKUJEN TEKNISET TIEDOT:
pohja:
halkaisijaltaan 26 cm, 22 cm ja 18 cm tummat kakkupohjat
kostutus:
sokerivesi
täyte:
Daim-mousse
eriste:
kaakaosokerikreemi
kuorrutus ja koristeet:
sokerimassa
OMAT KOMMENTIT:
Vasta kuvia muokatessani huomasin, että valkoinen kukka oli pudonnut tuosta keskeltä :D
Kakkua ei voinut koota kovin varhaisessa vaiheessa, koska se ei olisi mahtunut jääkaappiin tuollaisenaan. Kokoaminen meni niin viime tippaan, etten ehtinyt enää laittaa sokerimassapötkylöitä kerroskohtiin. Siksi pohjat irvistävät välistä ikävästi Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun tein tällaisen kerroskakun, joten menköön sen piikkiin
Kommentit