Tein isälleni tämän kirkkaan keväisen ja vappuisen syntymäpäiväkakun. Olin palauttanut paria päivää aiemmin graduni, joten ei ollut vielä voimia toteuttaa mitään kovin ihmeellistä tuotosta.
KAKUN TEKNISET TIEDOT:
pohja:
6 munan kakkupohja
kostutus:
sokerivesi
täyte:
diplomaattikreemi
lakkahillo
kuorrutus:
kinuski
pursotukset Flora Vispiä (värjäys Wiltonin Golden Yellow)
koristeet:
valkoinen marsipaani, joka on värjätty Wiltonin Golden Yellow -pastavärillä
DrOetkerin keltaista koristeraetta Summer-purkista
OMAT KOMMENTIT:
Ihan ei mennyt putkeen tämä kakku Kokeilin mukamas erästä uutta pursotusmallia, mutta ei sitä tunnista esikuvakseen. Kinuskistakin unohtui alunperin voi Eikä kuvatkaan onnistuneet
Kommentit