Ihan ei tullut sellainen kuin mitä suunnittelin, mutta laitetaan tämäkin nyt silti tänne blogiin.

Tein 2 munan tumman kakkupohjan. Leikkasin pohjan kolmeen osaan ja kostutin osat kaakaolla. Täytteeksi kokeilin ekaa kertaa Unelmakakut-kirjasta poimimaani suklaatäytettä (ohje lopussa). Levitin kakun päälle tavallisen sokerikreemikerroksen.
 
Kreemikerroksen päälle laitoin ensin vaaleanpunaisen marsipaanisokerimassa kiekon, joka oli tuli siis vain kakun päälle, ei reunoille. Käytin Sallisen vaaleanpunaista marsipaania ja valkoista sokerimassaa suhteessaa puolet ja puolet. Lisäksi sävytin lopputulosta vielä Wiltonin vaaleanpunaisella pastavärillä.
 
Varsinainen päällinen kakussa on mustaa sokerimassaa. Leikkasin siihen sydän-muoteilla kuviot ennen massan siirtämistä kakun päälle. Yritin sihdata kuvion siis mahdollisimman keskelle kakkua, kun siirsin mustan sokerimassan kakun päälle.
 
Puolet ruusuista tein samalla marsipaanisokerimassaseoksella, joka näkyy kakun päällä. Toisen puolen värjäsin vielä Wiltonin ruusunpunaisella pastavärillä. Tein samasta massasta päällä olevat pienet sydämet. Kiinnitin ruusut ja pikkusydämet valmiilla pikeerillä.
 
Suihkautin viimeiseksi vielä helmiäistä ja töpsöttelin pinkkiä kristallijauhetta ruusuihin ja sydämiin.
 
Täytteen ohje:
2 dl kermaa
200 g ranskankermaa
150 g suklaata
2 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
 
Vaahdota kerma, sekoita siihen ranskankerma ja sulatettu suklaa. Mausta vaniljasokerilla. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja liuota kuumennettuun vesitilkkaan. Kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
 
Tähän 2 munan kakkuun olisi riittänyt puolet tuosta annoksesta. Tein täytteen lisäksi ilman liivatetta.