Täyte on Hellapoliisin. Alkuperäinen kakkuresepti kokonaisuudessaan täällä. Täyte riittää siis 8 munan kakkuun. Puolita ohje, jos teet 4 munan kakun. Kahvin voi korvata kummassakin myös vedellä, mikäli ei pidä kahvin mausta.

Täyte 1:
200g taloussuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
2 munaa
2 dl kuohukermaa
4 liivatelehteä
0,5dl konjakkia/kahvilikööriä/vahvaa kahvia

Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyesti, ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
Lisää keltuais-juustoseokseen sulatettu suklaa ja sulatetut liivatelehdet. Sekoita vielä joukkoon valkuais- ja kermavaahdot.

Täyte 2:
Valkosuklaamousse:
2 munaa
0,5 dl sokeria
2,5 dl Flora vispiä
200 g valkosuklaata
5 liivatelehteä
tilkka vahvaa kahvia

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa, kaada lopuksi joukkoon ohuena nauhana vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet.

Leikkaa kakku kolmeen osaa ja laita kumpikin täyte omaan väliinsä. Anna hyytyä.