Kakku meni 30-vuotisjuhliin, joissa oli järjestetty herkullinen kakkubuffet. Samoihin juhliin menivät myös käsilaukkukakku ja keltainen röyhelökakku.
KAKUN TEKNISET TIEDOT:
pohja:
4 munan tumma kakkupohja
kostutus:
sokerivesi
täyte:
Marianne-täyte
kuorrutus:
suklaaganache
koristeet:
sokerimassaa
Liljat ovat valkoista sokerimassaa, jotka tomutin Sugarflairin Dusky Lilac -kimallevärillä. Lehdet värjäsin Wiltonin Kelly Green -pastaväriä ja Sugarflairin Spruce Green -pastaväriä.
OMAT KOMMENTIT:
Suklaa ei ole minulle elementtinä se tutuin, joten suklaakuorrutus tuo aina ylimääräistä stressiä enkä edes yritä saada suklaata tasaiseksi. Tällä kertaa kuorrutus jopa onnistui hyvin odotuksiini nähden :)
Kommentit