Kakku meni 30-vuotisjuhliin, joissa oli järjestetty herkullinen kakkubuffet. Samoihin juhliin menivät myös käsilaukkukakku ja keltainen röyhelökakku.

KAKUN TEKNISET TIEDOT:

pohja:
4 munan tumma kakkupohja

kostutus:
sokerivesi

täyte:
Marianne-täyte

kuorrutus:
suklaaganache

koristeet:
sokerimassaa

Liljat ovat  valkoista sokerimassaa, jotka tomutin Sugarflairin Dusky Lilac -kimallevärillä. Lehdet värjäsin Wiltonin Kelly Green -pastaväriä ja Sugarflairin Spruce Green -pastaväriä.

OMAT KOMMENTIT:

Suklaa ei ole minulle elementtinä se tutuin, joten suklaakuorrutus tuo aina ylimääräistä stressiä enkä edes yritä saada suklaata tasaiseksi. Tällä kertaa kuorrutus jopa onnistui hyvin odotuksiini nähden :)